Skip links

Mascara og eyelash extensions

Er du gået for lang tid mellem dine opfyldninger og ønsker du at få vipperne til at se ud af mere? Læs med her for at blive klogere på hvorfor det ikke er en god idé at komme mascara på dine eyelash extensions.

Er du gået for lang tid mellem dine opfyldninger og ønsker du at få vipperne til at se ud af mere? Læs med her for at blive klogere på hvorfor det ikke er en god idé at komme mascara på dine eyelash extensions.

 

 

Mascara og volume vipper er ikke en god kombination. Mascara vil få fanerne til at klumpe sammen og vil ødelægge effekten af volume.

 

Hvorfor betale for at få fyldige vipper hvis du ødelægger dem med mascara

 

 

 

 

Mascara er li med dårlig holdbarhed

Når du kommer mascara på vipperne (også selv om du  tror du kun kommer det i spidsen af vippen) vil mascaraen fordele sig på alle vipper og ned til roden. Mascaraen vil sætte sig i klumper inde imellem vipperne og slide på limen. Selv om du bruger makeup fjerner om aftenen til at fjerne det, vil der sidde rester tilbage.  Brug af mascara på de nederste vipper vil også fordele sig imellem i øverste vipper.

 

Få det optimale ud af din tid hos din vippeteknikker

Når du kommer til din opfyldning har din teknikker ofte kun omkring en time til at få dine vipper til at shine igen. Kommer du ind af døren med mascara, skal din teknikker bruge tid på at fjerne det omhyggeligt, inden der kan påsættes nye vipper.

Vi anbefaler at du undlader øjenmakeup (eyeliner, øjenskygge osv.) samme dag som du skal have opfyldt vine vipper.

 

Morgenen inden din opfyldning

Fjern grundigt alt makeup fra dine øjenomgivelser, vask vipperne grundigt med vippeshampoo (Din teknikker vil vaske dine vipper uanset om du har gjort det eller ej. Også selv om du lige har gjort det. Creme, fedt fra huden, støv osv. skal fjernes lige inden påsætning og kan altså påvirke holdbarheden hvis det ikke gøres.) Børst dine vipper grundigt med din udleverede mascara børste. Herefter smides den ud DEN ER BESKIDT. 

 

Alle former for snavs slider på limen

Brug en Cleanser foan (vippeshampoo) til at rengøre dine vipper hver eller hver anden dag. Med en vippeshampoo forbedre du holdbarheden på dine eyelash extensions. Find den her

Leave a comment