Skip links

Virker vippeserum?

Mange er skeptiske i forhold til vippeserum. Hvordan kan noget så simpelt give længere vipper og virker det overhoved? I dette indlæg vil jeg prøve at forklare hvorfor vipperne bliver længere og hvorfor DU skal investere i en vippeserum.

 

Sanzi Beauty Vippeserum Før Efter

 

De aktive ingredienser i Sanzi øjenvippeserum

Sanzi Beauty Vippeserum Ingredienser

Eyelash Growth Serum indeholder en række aktive og komplekse ingredienser, som sammen booster væksten af dine øjenvipper. Der er dog hverken tilsat olie, kunstig parfume, parabener eller hormoner i produktet. Derfor kan du også bruge v

ores vippeserum selvom du normalt har ret sarte øjne. Der er desuden ingen problemer for jer, der bruger kontaktlinser. Vores øjenvippeserum er nemlig skabt til alle typer øjne.

Den komplekse formel i vores vippeserum er unik og udviklet af os selv over en periode på mere en 1 1/2 år, og er en sammensætning af Myristoyl Pentapeptide-17 der fremmer hårvækst, arginine der er en aminosyre og hjælper med at øge blodtilførslen ned i hårsækkene, og en hyaluronsyre der sikrer fugt og næring til hårrødderne. Vi tror på, at det bedste øjenvippeserum er skabt til at kunne bruges af alle.

Kombinationen af ingredienser er med til at skabe et øjenvippe serum, hvor der ikke kun er tænkt nøje over ingredienserne, men hvor du også kan føle sig sikker ved at bruge vores produkter. Alle vores produkter er desuden 100% veganske. Derfor er vi også ekstra stolte

af vores serum til øjenvipperne.

 

 

Vippeserum og eyelash extensions 

Når du har eyelash extensions er det en fordel også at bruge en vippeserum. En vippeserum vil i langt de fleste tilfælde give dine eyelash extensions en længere holdbarhed.

Når du bruger vippeserum forlænger du nemlig din naturvippes levetid og dermed også dine eyelash extensions.

Eyelash extensions opfyldninger

 

Dine vipper har en cyklus som består af 3 perioder. ( Vækst fasen, hvile fasen og afstødnings fasen) Når du anvender vippeserum hver dag på dine vipper, vil serummen gå ind og påvirke hårsækken så, den anagene periode (Vækst fasen) varer længere. Det vil sige at vippen har mere tid til at vokse sig tykkere og længere.

 

 

Med Sanzi vippeserum får du resultat garanti eller pengene retur!

Vi ønsker alle skal få glæde af deres køb og derfor tilbydes der resultatgaranti.

Læs her hvordan du opnår resultatgaranti

 

 

Køb SANZI vippeserum her

Leave a comment